Wie zijn wij?

Autobedrijf B. van den Belt is gevestigd in IJsselmuiden en is een familiebedrijf, opgericht door de grootouders van de huidige bestuurders. Het bedrijf is veelzijdig. Het bevat een tankstation, een schadewerkplaats, een reparatiewerkplaats en een autoverkoopafdeling. Wij zijn aangesloten bij het Bosch Car Service concept en zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste technieken. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van elke soort auto.


Het team van Autobedrijf B. van den Belt staat voor u klaar!

 

Bij ons is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!

 

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

 

Bij Autobedrijf B. van den Belt helpen wij u graag aan een nieuwe auto. U krijgt van ons een eerlijk en merkonafhankelijk advies, een scherp aanbod en goede service na aflevering. Bekijk ons aanbod direct op de occasionpagina.